allt ska man kunna

Hej och hå, allt ska man kunna när man har ett litet företag där alla ska kunna gör allt och lite till! Just nu försöker jag fixa och dona här på hemsidan, inte helt lätt när det inte är nåt man kan egentligen..

Men att prova sig fram funkar oftast ganska bra. Konstigt vad mycket man kan bara man försöker! Och det är ju faktiskt roligt att lära sig olika saker och att upptäcka att man klarar av mer än man tror! Så kom igen, prova bara!

Förutom detta så har jag bäddat sängar till nya jaktgäster som kommer till Marjas stuga och så har jag och Maria gjort förslag på olika presentlådor. Bra julklappstips!

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Calma Larsson » Ny blogg!:  ”Så roligt att läsa om så driftiga och positiva mänskor i ’renbetarland’. Ni är v..”

  • Advexa Hanna » att göra på en måndag::  ”Heja, heja! ”

  • Sörlänning, men "kvartslapp". » Ny blogg!:  ”Kul med eran hemsida. Jag avnjuter PDF'n med ord, (och försöker minnas) skitkul...”

  • Badtunna » En dag som företagare i glesbygd.:  ”Åh vad himla fantastiskt! Ja, det är underbart! Älskar sådana här bilder!”

  • Monica Abersten » En dag som företagare i glesbygd.:  ”Ni är helt fantastiska! Hoppas ni inte arbetar ut er! Jag längtar till sommaren ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-