Finfredagsfest!

Här kommer lite bilder från vår finfredagsfest! Fredag den 14e oktober bjöd vi in alla våra kunder på finfredagsfest, vi tänkte att det skulle vara roligt om det inte bara var vi som var finfredagsklädda utan även kunderna. Tänk så roligt att gå och handla en fredagseftermiddag i en butik där alla går runt och är fina, dricker lite bubbel och äter snittar medans man handlar sin helgmat. Det var precis så trevligt! Kunderna hade klätt upp sig och stämningen var festlig och glad, alla minglade runt med goda snittar, chips, ost och korv och ett glas bubbel och pratade med varandra. Supermysigt! Vi har ju så trevliga kunder! Detta måste vi göra om!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Calma Larsson » Ny blogg!:  ”Så roligt att läsa om så driftiga och positiva mänskor i ’renbetarland’. Ni är v..”

  • Advexa Hanna » att göra på en måndag::  ”Heja, heja! ”

  • Sörlänning, men "kvartslapp". » Ny blogg!:  ”Kul med eran hemsida. Jag avnjuter PDF'n med ord, (och försöker minnas) skitkul...”

  • Badtunna » En dag som företagare i glesbygd.:  ”Åh vad himla fantastiskt! Ja, det är underbart! Älskar sådana här bilder!”

  • Monica Abersten » En dag som företagare i glesbygd.:  ”Ni är helt fantastiska! Hoppas ni inte arbetar ut er! Jag längtar till sommaren ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-