Butiken

Här hittar du allt det du behöver plus en hel del du inte visste att du behöver. Vi har ett brett sortiment av livsmedel och är det något du saknar så säg bara till så ska vi försöka ordna det.

Vi tycker om det som är extra gott och har en mycket fin ostdisk med ostar från såväl Frankrike och Italien som Jette i Högland.

En annan lokal leverantör är Vålåhöjdens bär som gör de godaste drycker, marmelader, sylter m.m av sina bär plockade runt Hoting.

Och så förstås Lydias tunnbröd, en storsäljare, bakat av Caroline i Kyrktåsjö. Vi har även Cilla och Tobbes vedugnsgräddade tunnbröd från Skirsjö Gård utanför Hoting. Dessutom säljer vi deras fantastiska nötkött från ungdjur som går på naturbete med fantastisk utsikt! 

Charkvaror tar vi i övrigt från Norrländska Nyhlens/Hugossons med köttleverantörer i vår närhet och från Fjällchark som har sin produktion i Hammerdal och Själevad, nära Örnsköldsvik. Vi har förstås parmaskinka, salami och andra goda korvar från Italien och Frankrike också. Men det mesta väljer vi lokalt för att stödja vår bygd och våra bönder och för att det är bra för miljön.

Men, beroende på säsong har vi inte alla godsaker hemma jämt så ring först om ni kommer långväga ifrån!

Förutom det som är gott att äta har vi även sånt som är fint att titta på. Det är hantverk från byn, vackra garner, fransk keramik, tyger från sri Lanka, smide från Bengt och Lotta. Ja listan kan göras lång, du måste komma och titta själv!

I vårt kafè kan du ta en kopp kaffe och ett nybakat wienerbröd och prata väder, vind och senaste nytt med vem som slår sig ner en stund!

Öppet: Vardagar 10-18, Lördagar 10-14

Ostdisken!
Vi tycker tycker mycket om ost och annat gott och hos oss hittar du vår välkända ostdisk med de godaste ostar från såväl Frankrike och Italien som Jette i Högland!

Vårat Kafé!
I vårat lilla kafé kan du ta en kopp kaffe eller te med nybakat fikabröd eller beställa vår goda hemgjorda ostpaj. Det finns  även varma och kalla mackor. Är ni många får ni gärna säga till i förväg, så kan vi förbereda.